Start arrow Ture arrow Havne

Havne

Masnedsundbroen

Skrevet af Kenneth
søndag, 18 maj 2003
Kenneth skriver:

Her var vi begge afsted.. Katja havde dog ikke lyst til at fiske - men ville gerne med for underholdningens skyld og det friske havluft. Igen blev et tackle med prob og sildestykker anvendt. Da Katja ikke selv skulle fiske havde vi på forhånd aftalt enten 10 næpdyr eller kl. 1200 skulle vi slutte.

Igen var der flere der ikke kunne respektere en fornuftig afstand til andre fiskere på broen, hvor vi havde valgt at være denne gang. På et tidspunkt flettede tre linier sammen og den ene lystfisker, faktisk ham der hele tiden havde været der, snakkede med meget store bogstaver. Jeg selv havde tidligere bedt andre om at finde andre steder at fiske.

Dagens resultat blev på vores små 4 timer 6 næpdyr.

Vordingborg Havn

Skrevet af Kenneth
fredag, 16 maj 2003
Kenneth skriver:

St. bededag - godt vejr og afsted til masnedsund.

Jeg valgte denne gang at stille mig ved den gamle kaj ved Vordingborg havn. Tricket denne gang var et tackle bestående af en vandfyldt prop (rød) med lidt blylod og fede sild stykker på ca. 1 x 1 cm uden for meget kød på.

Det blev til ialt 5 stk. Jeg valgte at smutte tidligt da jeg igen oplevede at folk simpelhen ikke kan respektere minimums afstande .. Men alligevel en dejlig dag ..
Copyright © 2001-2010 by Lystfiskerfreak.dk - Hosted by Solarisfreak.dk. Using Elxis CMS.

server monitor server monitor