Start arrow Blog

Infobloggen

- Webmaster har ordet.

Alt gammel data

Hej.

Alt gammel data fra det gamle websted er nu lagt ind i vores nye cms system. Det har været en ordentlig omgang og er stadig meget ked af, at vi ikke kunne redde data fra det gamle forum. I dag har vi været nede, dog planlagt, i ca. 5 min her omkring kl. 18.15.

Serveren har fået noget mere ram til nu 4 GB. For at kunne udnytte det hele, skulle operativ systemets kerne også opdateres og det krævede efterfølgende en genstart. Men 7-9-13, ingen problemer i det.

Nå - det var ordene for denne gang. Lad os se noget video. Noget ikke fiskeri. ;-)

Knæk og bræk.

En stor del

En meget stor del af det gamle materiale er blevet konverteret og lagt op på vores nye websted. Derudover er der kommet flere menu og submenu punkter til.

Det kunne stadig være rart at flere ville deltage med indlæg til Lystfiskerfreak.dk. Det er hårdt at Kenneth næsten som ene mand skal levere indhold, ved siden af det jeg konvertere og får lagt ind igen,

Nyd nu resultatet af det store arbejde indtil videre og kig dig omkring. Husk at lade dig registrere for at få mest ud af Lystfiskerfreak.dk.

Kan du ikke lide navnet Lystfiskerfreak.dk - er det jo, som tidligere nævnt på forsiden, muligt at benytte andre URL'er til at hente siden med. Disse er:

Lystfiskerlivet.dk - Fluefiskerlivet.dk samt Fluefiskerfreak.dk

Så bookmark gerne en af dem.

Knæk og bræk.

Re-etableringen igang

Så er arbejdet gået igang med at re-etablere sidste af de gamle data. Under artikler for de registrede brugere findes nu et punkt - Fluefiskeri.

I dette punkt er der kommet yderligere undermenuer der beskriver lidt om valg af udstyr, typer af linier, knuder og mm.

I den kommende tid vil der komme flere af de gamle indslag tilbage. Så kig jævnligt ind.

Er du ikke så meget inde i fluefiskeri, så se nedenstående film.

Knæk og bræk.

Gammel database i drift.

Det er lykkedes at få den gamle database opsat på en midlertidig host. Det betyder at mange af de gamle data fra tidligere kan tilgås og blive kopieret over til det nye Lystfiskerfreak.dk.

Det lægger dog allerede fast at det IKKE bliver muligt at genskabe nogle af de tidligere data fra det gamle forum. Øv altså.

De data der bliver overført vil blive overført med de respektive datoer. Det vil med andre ord sige, at der ikke kommer mere 'nyt' til Lystfiskerfreak.dk men istedet mere indhold som var at finde på det websted.

Vil dog sige, at det har været meget frustrende, ikke at kunne komme til at genskabe de gamle data. Dog ikke stået så slemt til som for personen i nedenstående video.

Knæk og bræk.

Flere tilføjelser

Så er der tilføjet flere artikler og andre informationer fra det gamle lystfiskerfreak.dk websted. Der ligger stadig et stort arbejde og venter. Dog går det stødt fremad i processen.

Derudover er det blevet tilføjet nogle flere weblinks og yderligere informations omkring handlingsplaner f.eks omkring hvordan vores indbetalinger til lystfiskertegnet bruges.

Vil også med det samme igen slå et slag for, at I indsender jeres historier, billeder mm. fra jeres lystfisker ture, så andre også kan få del i det.

Knæk og bræk.

Se dette indslag: Indslaget er produceret af studerende ved Danmarks Journalisthøjskole. Louise Frimer, Stig Therkildsen, Steffen Gronemann.


Copyright © 2001-2010 by Lystfiskerfreak.dk - Hosted by Solarisfreak.dk. Using Elxis CMS.

server monitor server monitor