Start arrow Ture arrow Båd arrow Fladfisketur, Onsevig

Fladfisketur, Onsevig

Skrevet af Kenneth
lørdag, 04 august 2007

Op meget tidligt om morgen. Konen, en fiskekammerat, Per Frømming og jeg selv skulle sammen med nogle fra den lokale lystfisker forening Storstrømmen.

Da vi næste lige var kommet hjem fra ferie, lå vi ikke lige inde med kontanter til selve turen, så gode råd var dyre, da pengeautomaten ikke var åben på det tidspunkt vi ville hæve penge på. Ingen af os har tidligere været på langelangsbæltet efter flade, så vi forsøgte os lidt frem i flere af byerne som vi kørte igennem, og endelig fandt vi et sted.

Vel ankommet til båden blev grejet udpakket, vi betalte og fik vores bestilte børsteorm. Der blev ikke sejlet særligt lang tid, inden vi for første gang kunne afprøve vores kunstskaber ud i fladfiskeri.

Konen var den første til at få fast fisk, men holdt ikke målet, så ud igen. Per og jeg selv begyndte så også at få fast fisk, og igen nogle for små.

Skibet var fyldt godt op, dog ikke flere end der måtte være, og alligevel gik turen fint med ganske få snøre sammenfiltninger.

Vi var på havet mellem 0800-1400 og fik en ganske fornuftigt udbytte af dagen. Per opnåede 5 stks, konen og jeg fik tilsammen 15 stks samt en god horner.

Slutteligt vil jeg bare sige at en friskfanget fladfisk smager super. Det stod aftensmaden på.

Knæk og bræk

Kenneth

Copyright © 2001-2010 by Lystfiskerfreak.dk - Hosted by Solarisfreak.dk. Using Elxis CMS.

server monitor server monitor