Start arrow Ture arrow Put and Take arrow Hoby Put and Take sø

Hoby Put and Take sø

Skrevet af Kenneth
lørdag, 08 juni 2002
I forbindelse med en forlænget weekend valgte vi at tage sydpå. Der var mulighed for at låne et sommerhus i Dannemare området og hvad var så mere nærliggende end at besøge Hoby Put and Take sø, som ligger ca 3 km fra sommerhus området.

Da vi ville fiske i 3 dage måtte vi have en kontakt med ejeren for at høre hvad vilkårene var. Dette blev afklaret telefonisk inden afgang.

Vel ankommet til sommerhuset og efter endt udpakning gik turen til søen. Ejeren var hjemme så vi fik en meget god, dejlig og lang samtale. Løst og fast om diverse søer, fiskeri osv. Da der var lagt vederlag og vi skulle gå kom konen hjem og så faldt vi igen i snak. Magen til dejlige og venlige mennesker skal man lede længe efter. Vi var jo trods alt fremmede for dem og omvendt.

Næsten dag skulle der fisket. Det blev ikke til så meget. En enkelt regnbue på 1.2 kg. Den blev tilberedt og nydt samme aften som ørred steaks.

På anden dage skete der heller ikke noget. Og i sidste øjeblik fik Kenneth en på krogen. Fighten var god og lang. Vægten stoppede hurtigt og viste kun 1 kg for en pæn og fin regnbue ørred i en pokkers god kondition.

Samme aften ringede de fra Katja's arbejde og hun blev indkaldt akut. Vi måtte stoppe en da før tid. Øvvv .. Stedet var skønt at være i. Læs en anmeldelse under Put And Take søerne.
Copyright © 2001-2010 by Lystfiskerfreak.dk - Hosted by Solarisfreak.dk. Using Elxis CMS.

server monitor server monitor