Start arrow Ture arrow Put and Take arrow Myrup Fiskesø

Myrup Fiskesø

Skrevet af Kenneth
mandag, 14 juli 2008

Det blev tid til en omgang træning med fluestangen. Valget faldt på put and take fluesø. Derfor skulle der denne gang testes Myrup's fluesø. Læs en anmeldelse af Myrup Fiskesø andetsteds på Lystfiskerfreak.dk.

Vi var nogle stykker fra Lystfiskerfreak.dk, som mødtes ved fiskestedet, kl. 1000. Der blev behørigt indløst dagskort, som for tiden koster kroner 200,- for voksne, til fluesøen.

Ved søen blev der snakket om omgivelserne, strategien mm., mens fiskegrejet blev udpakket og rigget til. Vejrmæssigt var vi så heldige/uheldige, som man nu ser på det, at have sol og overskyet hele dagen. Ved søen var der ret kraftige kastevinde. Derved var det med begrænsede pladser der kunne fiske fra, for ikke at komme i 'kamp' med træer, buske og anden beplantning.

Der var fine fisk i søen, store som små, og de sprang villigt fri af vandet, men villige til at lege med vores fluer - ja, det var de ikke.

Kl. ca 1630 stoppede fluefiskeriet og endte med en 'sejr' til ørrederne.

Der blev sluttet af med ca. 1½ time fiskeri med spinner / powerbait i den store sø - og resultatet blev en fanget regnbue.

Knæk og bræk

Copyright © 2001-2010 by Lystfiskerfreak.dk - Hosted by Solarisfreak.dk. Using Elxis CMS.

server monitor server monitor